Clubexperience = flipp & flopp.

hejhej bloggen. Nu har jag lite tid över så kan blogga nu. Ehm gårdagen var toppen (de jag minns iaf, haha hemskt o få minnesluckor men jaja..) Drog in till stan en sväng och köpte en festklänning! (från bikbok) super snygg, kort klänning. ah! Och sedan blev det hämta ut dricka och sedan hem och fixa oss at my place!
hm ja sen blev det ta bussen till Fyllinge och förfesta hemma hos Ralle, skojjskojj! Körde något kortspel fattade inte men det gick ut på att om man "förlorade" eller ah nåt sånt fick man dricka antal klunkar (sprit då asså) haha och jag fick då dricka en del för jag sög. Men jaja sen begav vi oss te bussen och åkte in till stan och där träffade jag Natta baby och hennes kompis! =) Sen tog vi antagligen bussen från österskans... minns inte haha men jaja inte så nödvändig info!

Sen när vi väl kom till galejan var det smockat med massa folk, kännde en jävla massa så de va jävligt trevligt! =D Men det var jävligt dåligt att det kom in en massa 94;or och även 95;or, hallå liksom? de va fan för gymnasie elever for gooodsake!! menmen jag hade jävligt kul iaf. Fast natta. N kom inte in för hon var för packad lr nåt i den stilen? jävligt illa så hon blev körd till polisstationen och fick ligga i fyllecell JÄVLIGT ÖVERDRIVET! Gosh jag blir så jävla lack... Jag var själv minst lika full men jag kom in för jag var "snäll" mot vakterna, huh? sicksick... Men jaja jag ska va nöjd för att jag kom in! Träffade massa snyggingar med ju ;) graow.. När det var slut vandrade jag o natta (den andra natta) och Lovisa hemmåt.. Gick barfota för hade så jävla ont i fötterna av allt dansande! Sen skilldes vi åt för de skulle åt ett annat håll & jag gick hem med grabbarna! =) eller till donken... och käkade, sen var jag i stan en stund och träffade Jossan, felle och gibbe! Satt och snackade tills jag nyktrade till så var väl hemma vid 4 på morgonen ungefär....hehe.

Aja det var min kväll ungefär, inte så kortfattad! haha.




På bussen igårkväll( eller ah förgår kanske man får säga eftersom klockan är 01.19 nu!)


På bussen påväg till Ralle , ahha!


at my place!




Natta & Emz <3

Sen glömmde vi ta kort under resten av kvällen sry! Men så brukar det
bli, heh.


Man inte inte alltid få som man vill

Jag brukar inte känna så här, ska jag va ärlig har jag nog aldrig gjort det.
Varje gång jag ser dig känns det som en kniv i hjärtat för jag vet att jag sårat dig.
Det brukar vara tvärtom, men när man själv sårar känns det 2x värre!
Det krävs mycket för att jag ska komma upp på benen igen, stå stadigt
och ta kontroll över mitt liv. Låter det hemskt? mja så hemskt är det inte.
Det låter överdrivet. Men jag känner mig helt lost, mina känslor tar övertaget.
Jag tänker med hjärnan istället för hjärtat - som slår för dig.
Hur kan man bli så beroende av en person som man knappt kännde nåt för för några veckor sedan.
Jag lovade att skärpa mig men jag fortsätter.. Ibland kan jag nästan tro att jag vill bli sårad.

Förlåt men jag orkar inte. Kärlek är nog inget jag kommer få uppleva igen,
Sluta offra dig för mig - gå vidare och strunta i mig, glömm mig.
Då kanske jag med kan glömma.  Jagälskardigverkligen


A reall beauty

Hej allesammans! Nu har man käkat lite chips och kollat på tv med Bellan , myysigt! :)
Hon drog nyss hem för hon mådde inte riktigt bra men igentligen skulle hon slaggat här men
det blev tyvärr inte så, krya gumman! Aja så nu blir det väl att jag lägger mig tidigare ikväll i allafall
så man är fulltaggad tills imorgon, wihooo! Festa rejällt imorgon så taggatagga! Ska in till stan med tjejerna imorgon och fixa lite grejs & ska även se om jag hittar en snygg klänning tills kvällen, hoppashoppas!
Får se hur det blir med när och vart vi ska fixa oss men det blir väl antagligen hemma hos mig eftersom ingen annan bor i stan? sen begär vi oss till fyllinge och förfestar hemma hos Ralle snällish! =D

Men jaja här kommer några "fest klänningar" hmm.. Något man skulle kunna ha imorgon??


           

Alla kommer från Ginatricot! Hm vad tycker ni??

Okt. 28, 2009

TjaTja bloggen. Dålig uppdate men whatevah! Har precis käkat mackor!.. ställde mig på vågen i morse och jag hade gått ner två kg?! Hur fan kommer det sig? men jaja jag blev superglad, mahah! Ju mer jag äter desstu mer går jag ner? det är fan sjukt bra haha! Har ju börjat käka igen för fettet försvinner bara från rumpan och booobsen och det vill ja ffs inte! Så nu blir det träning.. dock mycket lättare att bara sluta äta för mat e inte gott !:D aja har vatt i stan med bella hela dagen idag typ CPMYSIGT har vi haft det! Och nu sitter vi hemma hos mig och softar framför tv;n sedan blir det utgång med några. Justdet det fanns ingen klipptid för mig idag så det får bli imorgon + att jag ska hitta en klänning lr liknande till Club experience som är imorgonkväll, treeevlans!

Aja nu måste vi rusa, pussen


Love at first sight ♥

Kärlek kan driva dig till vansinne men samtidigt vara det underbaraste som finns. 
Kärlek kan göra ont, krossa hjärtan & förvirra våra sinnen.
Kärlek är ett slagfällt. Älska är ett stort ord, att älska någon är kärlek
Vänskap som pojkvän/flickvänn. inbilla dig inte att du "älskar någon" så fort du fått syn på honom/henne.
Kärlek vid första ögonkasstet kan existera, men "älska någon vid första ögonkasst" är omöjligt.
Live your life, we are too young too spill it out.




                                                                        


desperata hemmafruar!

Sitter i soffan och kollar på desperate housewifes! Kollade i mellan åt på kanal 8 med, "ashberg" eller vafan de hette haha där kissie, dessie och Paow va med! Dem såg faktiskt lite annorlunda live i tv än på bilder,, men ja det gör väl alla! Paow va finast, hon ser verkligen grymmt bra ut. Se ut som henne skulle jag då inte säga nej till! Fast dock va hon lite tystare än va ja förväntat mig, hm.. Men jaja live i tv blir man väl närvös i guess! :)

Aja reklamen är snart slut så ska forsätta glo på DH! Jag skriver efter, pussen!

Tävling om plattång, hårvårdsprodukter - Fokis blogg! ♥

Kikade precis in på Foki's blogg som vanligt, hon uppdaterar verkligen ofta det tycker jag är bra - hennes blogg är bääst! Men tillbaka till saken jag skulle berätta om. Hon har en tävling i sin blogg och jag är såklart med och tävlar (igen) Du kan vinna plattång eller hårvårdsprodukter! Super bra, right? :)
Läs hennes blogg här & medvarka i tävlingen som jag: www.Fokis.se,
Hoppas jag har bättre chans o vinna denna gången! PUSS ♥


Hennes stil, gulliga röst,  kolla så vacker! :)


                
                                                    

Buusigaviccii på bdb!

helluu igen! Emma och Karlsson åkte hem för nån timma sedan & nu sitter jag och håller på med Spotify och chattar med gubbar o gummorna, hihi! ey ska man kankse göra ett videoinlägg imörrra ;)?
Men de ska inte framföra "vad jag har gjort idag, blabla, chacha bloggen, ja e fj¨¨ååårtiz, dah, asså sheet idag hände" ja ni fattar vinken? haha. Ni får väl kika in här imorgon så får vi se ;)

har inte mycket mer o skriva så CIAO!



                                                       
                                                                  


H I S S A R / D I S S A R !




Höstlov! Hissar jag verkligen! Skönt o ha en hel vecka o bara umgås med alla,
festa, slappa, ja bara ta det lugnt helt enkelt! Live your life! En fet hiss till höstlov!

Foki! Hissar henne för att hon kör sitt race, hon är sig själv & ingen annan. Urgillig tjej det märker man bara av att läsa hennes blogg varje dag att hon är verkligen som hon framställer sig i bloggen! Och hennes blogg är verkligen värd att läsa + hon har sjukt fin stil, hår.. Ja hon har allt. Foki = en förebild! Och hon är inte lite kreaktiv?! Kolla hennes naglar, ingen är perfekt men om det är någon som är så nära perfekt man kan komma är det hon! :) GO FOKI! :D  Läs hennes blogg här; www.Fokis.se






Pengar!! Pengar är så jävla behövande, jag älskar när jag har massa pengar men mitt problem är att jag tar slut på dem så jävla snabbt! Attans att jag aldrig kan spara... Men jag försöker. Men nu är jag total urfattig! Poooor..
Men jag hissar pengar ofc, för just nu är det behövande! Jackor, skor, kläder... Fan så mycket jag behöver just nu! GE MIG PENGAR...    - ååh bara för det kom mamma in med pengar? snacka om sammanträffande? haha scary! Bara för de dissar vi min mamma samtidigt! ;)

Jeans leggins! Vissa säger att dem är fula. Men noway jag älskar jeansleggins, dem sitter perfa på mig! Iaf ett par jag har, de andra är för stora... Fast jag viker ner kantan vid midjan för annars ser röven fucked up ut?!
Men annars älskar jag dem! Speciellt dem från Gina tricot. Vad tycker ni?


Gina Tricot! När jag nämnde jeansleggins kom jag och tänka på Gina tricot.. Måste ju fan hissa den affären med! För jag älskar den, där finns alltid nåt. Och deras kläder är både sköna och snygga!!
Finns både kläder från vardag till party! + det är inte alls dyrt. Snygga kläder för billigt pris? Hur bra som helst! (y)

Musik! Är typ som besatt vid musik.. Kan inte vara utan musik? haha det går verkligen inte. Alltid innan jag går och lägger mig lyssnar jag på musik.. Kan inte somna annars... mm jag lovar det är så! Älskar att ligga och lyssna på lugna låtar och tänka på allt eller bara shaka loss på dansgolvet med några riktigt najs(iga) låtar! ;)
(som jag ska göra på torsdag, dåå fan!)







Sony eriksson-mobiler! Dem fattiga mobilerna som man köper från tre butiken, beställer - ja whatever ni fattar! Dem är urkassa. Går sönder så jävla lätt och det är faktiskt inte mitt fel, jag skyller helt och hållet på mobilen! För den är urkass , haft den i typ 3 månader och den är redan broke?! Patetiska mobiljävlar! Har typ haft sony eriksson sen jag fick min första mobil .. Kanske dags o byta? Aja nu är den på lagning iaf... Undra hur länge den håller denna gången!?

Det dåliga vädret! Fet diss till detta äckelvädret.. Är det inte regn & blåsigt så är det iskallt och äckligt!
Hatar verkligen vinter då man måste ha på sig överdrivet mycke kläder för att inte frysa röven av sig när man går ut. Stora feta jackor, varma skor, mössor, vantar, tjocka tröjor... Ja ni fattar?    håll bort kallheten och regnet från sverige så skulle allt varit perfa. HIT MED SOMMAREN!


I'M BACK FUCKERS! ;D

Tjatja bloggen! Shit nu var det ett tag sedan jag bloggade men har inte haft någon blogglust.. har dock saknat den lite ;) Men det har varit skönt utan den med! Men jaja nu ska jag börja blogga igen!

Mamma väckte mig 10 i morse för hon skulle in till stan så hon passade på och lämna in min mobil som är katastorfsönder! Så hoppas dem kan fixa den, men nu måste jag vara utan min mobil i tvåå veckor =(
Hur ska jag klara mig gaaaaaah. Aja har en äcklig gammal mobil nu som suger daaase! Men det är bättre att den blir lagad i allafall så ska inte klaga. aja nu gör jag inte mycket, har fixat mig lite och snart kommer emma och karlsson för de ville tydligen komma innom? Aja sen ska jag dra till vallås! Ska ju flytta tillbaka dit förmodligen om allt går som det ska och om jag pallar med de.. Jaja det märker jag. Kommer bo där varrannan vecka igen då som vanligt.. 

Tänkter släng in lite "hiss/diss" snart!  Vet att ni har saknat mig ;) ♥



Osminkad is the shit,                                                             not

sluta blogga.?

Tror jag ska lägga ner bloggen... iaf sluta blogga ett tag.. vet inte riktigt
har typ tappat lusten för de iaf...

Flätor?

Chacha, Kom hem för nån timma sedan! Har inte hunnit med ett skit av allting jag skulle hunnit med idag. Har bara hunnit träna och träffat Josse babe.♥ Och vi satt och nördade oss med the sims 3 haha! ;)
Sen stack vi och fikade, typ myyyyys! Love you babe!
Aja jag har typ inte ett skit och skriva mer men ska kolla klart på Gosip Girl nu...
Jag bloggare efter, PUSS


TODAY :




ojoj klockan är mycket?!

Dooh! Klockan är typ mycke?! Men skitsamma ni lär väl kika in här i morgon ändå?
Och eftersom att jag inte varit så speciellt duktig på att uppdatera de senaste dagarna så får jag uppdatera nu innan jag ska lägga mig!
Haft en helt okej dag, träffat Alexander, jossan & petra för jag skulle följa med Jossan till Ungdomsmottagningen så träffade vi på alex och petra så dem henkade med? haha vi hade de allt skojj! :)
Sen drog vi till alex och bara umgicks! Sen drog jag hem för jag skulle möta upp Emma och Karlsson - för att dra hem till emmas lägenhet och käkaade pizza -- öööh typ gott?! haha fast känner mig fet nu ... fortfarande men jaja lite skräpmat får det bli ibland!
& sen har jag bara degat framför tv;n med té! Har ju så jävlans ont i halsen och det brukar släppa när jag dricker té faktiskt och det gjorde det, Wolla! Så ett tips drick té med honung eller något varmt, typ varm oboy?
Det funkar för mig iaf! halstabletter funkar bara någon timma... sen sätter det igång igen :) icke sa nicke!



 Face loook today



Jag och bästa lillebror, love u gubben! ( fråga mig inte vad han gör på bilden
han typ sjunger? haha så sweet så!)

Tröja - H&M
Jeans
- (minns ej!) ♥



aja nu ska jag lägga mig, men förlåt igen för den dåliga uppdateringen har bara haft fullt upp idag dvs ingen data . Men jaja imorgon bloggar jag som vanligt!

Pusss hay have it!

Härlig mys kväll framför tv;n ikv!

Sitter och slappar nu sköönt! Idag ska jag bara vara hemma (för en gångs skull!) Kolla på favorit programmen såklart GOSIP GIRL!! Wihi börjar ju fan idag missa inte det klockan 19.00!
Blir förmodligen massa bloggning ikväll med då så kika in i bloggen då och då.

PUSS HAY HAVE IT


Grattis till alla vinnare!

Blog adwards igår! Grattis till alla som vann igår! Speciellt till Foki som vann priset för "årets blogg" säger som alla andra: Det förtjänade hon verkligen! Älskar hennes blogg antar för att den är inte "som alla andras" Den är grymm och hon är sig själv! Och hennes egna sti... URSNYGG!

Men grattis alla andra också såklart! :

Årets Blogg: Anchisa “Foki” Wallström
Årets Nykomling: Anchisa “Foki” Wallström
Årets kändisblogg: Magdalena Graaf
Årets mest originella: Anchisa “Foki” Wallström
Årets veteran: Stina-Lee Berg
Årets blogginspiratör: Isabella ”Blondinbella” Löwengrip
Kaxigast i bloggvärlden: Alexandra” Kissie” Nilsson
Årets manliga: Calle Schulman
Årets fashionista: Lisa “Lisaplace” Olsson
Årets foto/design: Elin “Nevnarien” Kero
Årets Guldpenna: Sanna Lundell


Här har vi några av bloggvinnarna, grattis till er :)

Foki "året nykommling , årets blogg" :)





Hemma hos Hanna babe!

Nu har vi kollat klart på första filmen - legaully blond den den var inte speciellt bra tyckte inte jag iaf! Fast kollade knappt på filmen vi satt mest och snackade. :) Men jaja the boys sitter och dricker öl och vi tjejer dricker coola! Haha jag är fortfarande bakis och ingen lust för å dricka idag när det ändå inte är fest. Men iallafall nu ska jag och Hanna, ronja dra ner till Vallås centrum och träffa alexander osv.. Sen ska vi köra moppe! =D Trimmad ;)
haha inte kört på ett tag och tagge lovade mig att jag skulle få köra hans ;) hihi.

Jaja jag bloggar när jag kommer hem ikväll eller nåt, HA DE NICE BREEEE!


Btw någon som har sätt den nya harrypotter? haha har ju inte sätt den ännu efterliven som jag är ;)
men många har klagat på att den är sämst men va tycker ni?


Nu drar jag på filmkväll!

Så duschade bara snabbt orkade inte tvätta håret gjorde ändå det igår! Så nu ska jag bara välja ut några kläder simpelt så där sen drar jag iväg till Hanna babe ♥ ska som sagt kolla film med massa myyysiga personer, love you guys! Blir skönt o bara stanna hemma ... eller ah hos hanna! Men att bara tagga ner med festandet ett tag riktigt skönt, Aja jag bloggar förmodligen när jag kommit hem till hanna fast jag tar inte med kameran det är för jobbigt men jag har mobilen på as usuall så!

Have a fucking good night!


ÄNTLIGEN!

Wow säger jag bara! Äntligen funkar det att logga in på bloggen?! Fan den har varit helt fucked up!
Inte kunnat blogga på typ två dagar började nästan tro att någon hade kommit på mitt lösenord och bytat? ash det var väl bara nåt problem men whatever äntligen funkar den!

Igår va en grymmt kul kväll i allafall! Med härligt folk, speciellt Jag och Natta va på G! Fullfart =D hihi.
Blev att jag stack in te stan med emma o karl först så drog vi in till donken för emma skulle käka :)
sen satt vi där inne o chillade bara för det var så jävla kallt ute, visst är det svinkallt?! Iaf här i Halmstad , ushush.
Men jaja sen träffade vi då natta och hennes polare och dem var redan packade haha!  Men sen skulle emma hem buhu riktigt tråkigt och har inte hört något från henne idag börjar nästan bli lite orolig? borde jag va det?! Emma ring mig om du ser detta för du svarar inte på sms eller när man ringer! ♥

Men i allafall sen började vi också dricka men festen vi skulle till va typ nerlagd.. eller något sånt ? suck! Så det blev att vi stannade i stan och träffade massa nya goa människor ;) dock hamnade jag i bråk som vanligt dåda men den killen va fett kaxig! Fyfan säger jag. Aja kvällen slutade väl som vanligt att min telefon bombades av sms och telefonsamtal gaah blev galen så jag stände av mobilen, ehehe bad! (a)
Menmen hade en sjukt bra kväll och nu längtar jag tills den 29;e oktober som kommer bli kanon!
Förfesta med brudarna och sedan bege oss till Club Experience det kommer bli sick ;).

PUSS så länge nu ska jag ta en lååång dusch sedan dra till en kompis och ha filmkväll, myyys!
men vi hörs innan dess (efter duschen....!)




My bff i love you, gör allt för dig bästavän & det vet du.  ♥

Tävling på isabelles blogg!

Det pågor just nu en tävnling på söta Isabelles blogg! Där lottar hon ut två tandblekningar till lycklig vinnare ;)
Besök hennes blogg och kanske gå med i tävlingen du med?
Jag är självklart med och tävlar! :)  Hennes blogg är grymmt fin och fullt med bra tips osv!

Här kommer ni till hennes blogg: http://isabellestromberg.blogg.se/
och : http://www.easewhite.se/ Här kan du själv köpa tandlbekingar !

Good luck och önska mig lycka till med nu fan!  ;) VITA TÄNDER :D
Hoppas jag vinner :) menmen många som är med och tävlar. have it!



Imorgon..









Btw måste bara säga att jag diggar Foki! Nya bloggstjärnan ffs, go Foki! :)


aja ska lägga mig i sängen och lyssna på musik nu och snacka i telefon, sen blir det nana kudden! 
Puss sötnsoar ♥


Foton Á la vicky






PEACE

Aja nu ska jag sova hade jag tänkt mig. eller nej det ska jag nog inte, haha! Ska nog sätta på en film, eller nej det ska jag nog inte.. hm va jag ljuger för er, haha! Ne men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra? fasen ska jag göra? Gah villken tråkig kväll kanske bäst o lägga sig då när det ändå inte finns någon social jävel där ute just nu.. Och smsa kan jag inte heller göra för min mobil är broke :( fyfan. Måste köpa ny igen?! Förhelvete säger jag bara. Jaja jag kom nyss på vad jag kunde göra! Ladda ner massa låtar och lägga in i mobilen, japp det ska jag göra ;) pusspuss  ♥


Nej bilden är inte alls porrig era töntar! :) så släng inte in massa
dräggliga kommentarer bara för denna bilden nu tack.  PEACE!

Jag vill inte tänka tillbaka, men det går inte att låta bli & tänka på när allt var som bäst, när jag kännde mig tryggast.

Ni vet förmodligen inte "villka in är" jag kan ju mena vem/villka som helst?
Men jag nämner inga namn. På ett sätt och vis vet ni att jag riktar detta mot er. Som en familj jag aldrig fick,
jag kännde mig på ett sätt tryggare än någonsin pga mitt förflutnat (som jag återvändt till nu..om man kan säga så..) Vissa dagar är lättare en andra och jag har inte inte glömmt er för fem öre! Men jag har glömmt bort er i veckor, dagar, månader.. Men när man sitter och snackar minnen blir jag stum, tråögd, helt stel i kroppen. Känner mig lost utan er vid min sida, jag saknar er så mycket ni har ingen aning. Ni saknar kanske inte mig vad vet jag?
Folk fick tala om för mig att "det är sant" jag trodde det inte.. Att jag skulle behöva lämnar er, jag ville så gärna stanna kvar samtidigt känndes det som att det var mitt fel. Det var mitt fel. Jag känner så fortfarande, skuldkänslor. Jag hatar det! Jag saknar er, jag älskar er.. Om jag kunde om jag kunde! Skulle jag spolat tillbaka tiden och stannat tiden då vi alla var tillsammans.

Hur ska jag förklara mig mer? Jag saknar er - det är dem tre orden jag bara får ut mig. Vad mer behövs sägas!

I love u guys (L)



Att man kan ha så kul när man handlar.. haha!

Hejhej, hur är det med er? med mig är det bra i allafall! Fått hem tre brev såg jag nyss, hm undra va de kan va? får väl titta efter lite senare orkar nt nu, haha lat! men jaja har inte gjort så mycket idag .. eller okej jag och L*** har gjort världens tabbe idag! Men det tänker inte inte avslöja för er iallfall inte just nu hehe. Får väl se om det var något positivt eller om det förstorar upp saken ännu mer men jaja det får vi reda på imon!
Nu ska jag dra och käka i stan med älskling :) .. nej det är inte min pojkvän som jag vet att ni sitter och tror att det är när ni läser det, eller är det ... Hm ;) Något ni får lista ut själva!







(När vi skulle hjälpa emma och handla, på hemköp) Hon kunde inte bestämma
sig för villket toa papper hon skulle köpa (HAHA?!) Så jag hittade detta toapapper
som jag tyckte såg emo aktigt (Y)

Jag: detta kan du köpa det är ser "emoaktigt ut"
emma: hahah det spelar väl ingen roll villket toapapper jag köper det är inte precis som min ******* ser/bryr sig villket toa papper jag använder?
jag: jo det vet man aldrig, det måste ju ffs va snyggt!
alla: hHahahahahah

Skämt å sido ;)  Ingen förstår våran dåliga humor men det är ingen som bad er heller så! ;)



Hahhaa villket toa papper tror ni vi köpte nu då? Detta, emopappret
eller inget av dem?!                


Xo Xo wviccii

Kollat runt lite..


Denna frisyren vill jag ha! Riktigt fräsht, långt as snyggt hår! (Mary Kate på bilden)
Älskar hennes hår iaf på denna bilden, riktigt snyggt dock vet jag inte om jag skulle passa i blondt
hår men iallafall denna frisyren ... färgen behöver jag ju inte ha!    Hiss eller Diss?

Annars funderar jag på att klippa av en del av mitt hår o spara till lite längre en axlarna bara & sedan klippa upp det massa så det blir snygg volym... hm något jag får tänka på....
Svara gärna hur ni tycker!

 
Xo XO vwiccii

twilight - Jacob

Han är så jävla snygg och jag vet att ni också tycker det annars är ni fan blinda! :O
Lovelovelovelovelove, give me! Mjau! Så jävla het! Längtar som fan tills "New Moon" kommer på bio!
Jag ska absolut se den, twilight = bästa filmen jag sätt :) Så har du inte sätt den då har du verkligen missat något! Och efterbliven (a)



FYFAN V A D  SNYGG HAN Ä R



<3 NÅGON ANNAN SOM SKA SE DEN?


Hur Hög klack?



När ni använder skor med klack på? Hur hög är klacken isåfall? Eller är det olika?
Själv tycker jag det inte ska va för höga men inte för låga heller. Är du kort som jag är (Ca. 163cm...)
så kan du sikta på skor med hög klack men är du redan lång så räcker det med 5 cm bara.
Men det är ju upp till var och än! Men jag tycker 8-10 cm är supersnyggt! + Man får långa, smala snygga ben!





    


Vad ska man ha på sig på Club experience?

                     

              

Hmm.. Något att tänka på! ;) Men det är ju som sagt den 29;e oktober, så tid har jag! :)
Men tänker fan inte klä ut mig, eller det kanske jag gör ;) det får ni se! :D

Jag leker modell & Jossan fotograf, haha!





Orkar inte lägga in fler bilder just nu, ni får mer imon (när vi fotade ute) Dålig kvallité
på dessa bilderna men det är bara för vi fotade med hennes kamera och den suger haha!
Men jaja vad har ni gjort idag annars da? Har haft en rätt soft dag men det har hänt en del grejer med
men jag får ta itu med det imorgon! Sitter iaf just nu och kollar på Brothers & Sisters på femman ganska bra program! Aja sen blir det kolla på lite The Hills avsnitt och sen slagga!




Vårvänskapslutarhär.



 bella </3 wicky.... is so over!

all 4 one.

Hellu sötnosar! =)

, Är på dåligt humör för min mobil har laggat sönder totalt! =(
Har redan berättat vad som är fel med den så orkar nt ta det igen
men nu kan jag inte äns smsa? fan måste lämna in den imon! Jaja har inte gjort ett skit idag eller jo stack till kattegatt en stund för emma tvingade med mig, suck haha! Aja hon skulle försöka sälja sina tio biljetter haha villket inte gick så bra men jaja, hon fick typ såld en till Nata? haha.
Sen drog vi in te stan lite men blev ba en snabbis. Sen stack jag hem och tråkat sönder bara
för mina tråååååkiga kusiner har varit hos oss så jävla lame! Aja imon vet jag inte vad jag ska göra, hitta på nåt?

Btw ngn som vill glo film med mig i helgen eller nåt? hihi :)


Sluta döm mig om du inte känner mig!



Måste även nämna att ni som inte känner mig ska fucking stänga er käft och inte snacka/sprida massa rykten. Ni tror nog att ni känner mig, o vet vad jag "sysslar med" men ni har ingen jävla aning. Jag hatar när folk dömmer än när dem inte äns känner mig? Så back off jävla pussys!
Och låt mig vara/leva mitt liv hur fan jag vill. Ni kan sluta "leka" och bry er mer om er själva i stället det är något ni borde tänka på! (syfftar mest på ett antal personer...) Nämner dock inga namn för jag är ingen liten skvallerpussy som ni och slänger ur er massa jävla skit.
Menmenn Det är ni som har nolife så fortsätt ni, det är jag som vinner på det i slutändan för det är bara JAG som vet sanningen... Ni sprider bara sånt ni vill ska vara sant för att ge mig ett dåligt rykte men vet ni vad? jag har slutat bry mig, ge mig blickar, snacka skit, skrik hora, fitta åt mig
do it? And see if i care! :)

D A G E N S - O U T F I T, AND F A C E L O O K




Hejhej gullungar! Gosh va dålig jag har varit på att uppdatera de senaste dagarna men jaja jag har ett liv också så kan ju inte blogga konstant bara för eran skull (a) hihi. Aja! Som sagt så var jag i stan innan idag en snabbis och har äntligen fått tbx mina nycklar! Gött då kmr man in i huset igen dåda utan att bli utelåst mitt i natten HAHA.
Nu sitter jag o tuggar tuggumi något ovanligt? NEPP. Jag är fan beroende.... Och bara så ni vet
jag SMÄMTADE med "tuggumi diet grejen" Vafan är ni helt dumma i huvet eller? haha freaks :)

KYSS PÅ ER DUMSKALLAR DÄE UTE!

Drar in mot stan

ChaCha bloggen! HAHA. Har precis fixat i ordning mig och sånt så jag ska snart dra in mot stan.. När emma slutat, vid 3 tiden för vi skulle tydligen snacka om massa som hänt o sånt. sen ska jag hämta min jacka o viktor ska få sin. Får väl se va som händer senare ingen aning faktiskt, men jaja!



... Låt bilden tala för sig själv

Dagens fråga!



Alla säger att jag har "stora" sexiga läppar? ööh jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang
eller inte? Vad ttt-tycker ni Oattraktivt eller attraktivt?  (kuk sugar läppar, HAHA) oh dear...!

Hemma kväll, blir skönt!



Är fortfarande på dåligt humör! Men jaja jag skriver ändå.  Blir nog hemma kväll idag,
skönt ibland. Tror jag ska dra ner och hyra filmer för jag orkar nt ladda ner tar bara tid.
Men jaja jag får se framåt kvällen vad jag ska göra. Blir nog att ja bjuder över någon eller nåt för
jag orkar inte sitta hemma själv hela kvällen inte kul alls! Jaja måste dra mig nu, seya later.

                                                                   pusspuss <3

Kass kväll!



Hejhej sunshines! Hade en riktigt bad night igår med folk (vissa) jag aldrig kommer umgås med igen!..
du vet vem du är. Började väl rätt bra hos emma men sen fick jag bara total flipp på **** och jag vet va
jag gjorde även om jag va full! Skulle gjort/sagt de nykter som full. "tappat bort" eller så har någon
snattat min jacka fråga mig inte varför? Men hade fan plånbok, nycklar och allt där fan alltså det gör att jag är  på ett jävligt dåligt humör men jag orkar inte sitta och skriva massa om det mera nu, jag ska käka nu skriver senare.

pusspuss

TAGGA FEEEST! ;b

Sitter och lyssnar på musik, hade ärligt talat inte klarat mig utan musik det är fan min drog :o
aja! Planerna för ikväll är bestämmda. Blir förfesta hos Emza (med folk, vet inte villka riktigt? aja!..)
Sen dra på fest eller dra till stan jag vet inte riktigt men festa blir det iaf!

Hinner inte blogga mer ikväll tror jag, om jag inte bloggar hemifrån emma får se om jag hinner men annars hörs vi imon ju! Sakna mig inte för mycket pusspuss ;)



Håller på och tömmer papperskorgen, fan villken tid det ska ta? hallå data är du seg eller?
dock väldigt många bilder (a)..


Nu är det fredagsmys ... nanana!

Hejhej.. äntligen fredag! Haha tror jag sagt så varje fredag nu? aja! Det ända jag har gjort idag: vandrat runt på kattegatt och träffat massa folk trevligt trevligt och varje gång får jag frågan "Är du här nu igen?!" haha japp så äre. Aja träffade Charlotte gumman idag med! <3 :D för hennes pojkvän svarade nt när hon ringde ;)
så hon hänge med till kattegatt :) var där en stund o de roliga va när Liam (som gick i vår klass innan, ÄCKEL!) haha ursäkta men jag gillar verkligen inte den killen! :) Menmen tillbaka till saken! Så satte han sig vid oss, retard? jaja. Och så smsade en kille i hans klass till honom "jävlar villka heta brudar" sen helt plötsligt satt han och smsade om oss hela tiden sen var det en stor fet klunga som satt o stirrade haha lite roligt faktiskt! Jaja vi kan inte hjälpa att vi är hetast på kattegatt ;) (och vi går inte äns där haha!.. Men de finns ju typ inge tjejer där? eller ah bara fula typ... hehehe.

Jaja sen när jag kom hem var jag tvungen o hjälpa mamma med maten, LAMT!
sen duschade jag och nu sitter jag här och planerar med lite folk vad vi ska göra ikväll :)
Blir förmodligen förfesta hemma hos Emma sen dra in till stan och kanske träffa Bella (Larsson) där om hon drar in till Halmstad ikväll, kul kul! :) sen tror jag det blir party! om nu inte ogge ljuger... jaja de får ni veta imon!


Visst är jag en riktig pingla ;)? Haha nejnej ja skojjar bara med er :)
nog om att överdriva här nu! Men lite söt är jag (a)


Och Charlotte såklart! sötnos <3

Linn - en sång från hjärat



Linn som skrivit/sjunger låten. Otroligt fin text till sin kompis som tog livet av sig, rip.  <3

Dagens outfit





                                  Linne - Gina Tricot 
                                     Jeans - Vet ej 
                              Grå tröja - Vera mode
                                
Smycken - Guldfynd  
 
                                         <3


DAGENS FRÅGA






Så här ser nog ett "typiskt vwicky dröm rum ut" eller ah gaderoben iaf!

typ som i gosip girl, tvserier ja ni vet? Där det finns en hylla för alla skorna,
allt separerat ja en gaderob som ett rum! Detta skulle jag inte tackat nej till LOVE IT.
Och rosa såklart mjau..


Rosa, rosa, rosa ja va kan jag säga? det är tjejigt! Snyggt som fan.


Åh jag önskar ja va rik och kunde ändra om mitt rum hur jag ville exakt hur jag ville ha det
"snälla gör mig rik" ;)?  SHOPPA SHOPPA SHOPPA <3


Hur ser erat drömrum ut? Kanske svarta väggar, limegröna tapeter, litet/stort rum?

ÅT helvete med mobiljävlen!

Gah blir så trött på denna jävla mobil! Den var skitbra i början men nu fungerar typ ingenting på den längre? Om jag ska snacka i telefon måste jag ha högtalarn på för att den grejen man lyssnar på (utan högtalarn) den är sönder så man hör inte ett skit! Sen blinkar hela skärmen som en fucking sprängd blinkis som inte kan sluta blinka! (jävligt störande när man ska smsa...) Sen är knapparna skit sega och när man ska typ smsa tar det hundra år! Fan har haft denna mobilen i typ några månader och den är redan sönder trakaserad...Vad är det med mig och mobiltelefoner igentligen.. Alla jag har haft har antingen bara slutat fungera eller blivit vattenskadade, fuck säger jag! Gah nu blev jag på dåligt humör bara för det, suck..'



Kuk*helvetesmobil!

ingen rubrik

Hej! Vettefan vad jag ska skriva eftersom jag inte gjort ett skit idag menmen sitter iaf här hos min *****
och har jävligt tråkigt men det blir väl att jag drar hemmåt vid 4tiden.. Snart ät det helg igen fan va snabbt det går wiho! Och denna helgen är fullbokad! Massa saker som jag ska hinna med, fester såklart en jävla massa jag är bjuden på denna helgen så det blir kanon! Loklafester, hemmafester & kanske hänga hos fidde också för han är ensamh hemma jaja jag får se vad som händer.

Nu ska vi käka lite eller nej just det får ju itne käka ajjabajja! jaja det blir väl coola för mig då bara!
Seya later '

Sliten vicky!


Men ändå lika snygg, eller ;)?



Bar för att jag är känd för min snygga rumpa och inte ni! :D

Lär känna mig.

Hej sööööööötnosar! Nu slänger jag in en lista istället för att svara på frågorna från frågestunden! Så här kommer en lista om mig, jag tror nog ni får svar så det räcker från denna listan!

Om dig (vänner, familj)

Ditt fullständiga namn? Viktoria aka' vicky Larsson
Vart bor du? i Halmstad!
Bor du med båda dina föräldrar? Nope inte just nu.
Har du några syskon? ja tre bröder , ren plåga fyfan!
Trivs du hemma? Mja de duger men vill så jävla gärna flytta till egen lägenhet!
Bor du i hus eller lägenhet? Lägenhet men ska förmodligen flytta till hus snart.
Har du många vänner? Jag har både många och dem bästa! KÄRLEK TILL ER <3
Läser dina vänner din blogg? ja de flesta gör de (säger dem iaf) ;)
Vem är din absolut bästa vän? Har några stycken men Emma, bella & Alexander tror jag.
Brukar du umgås med killar? Yes ibland oftare en mina tjejkompisar faktiskt, what can i say? I love boys :)
Hur många har du på din msn? Vet inte ritkigt runt 850 kanske
Känner du alla på din msn? Nej de gör jag inte
Har du träffat någon genom nätet? Japp rätt många
Är du blyg inför din familj/släcktingar? Nej varför i helvete skulle jag vara det? :p
Vad gör du helst på helgerna? Umgås med kompisar, myser, festar.
Vad tycker du om "bad boys"? Jag värkar verkligen tycka om dem eftersom att jag faller för dem over and over again.. Jag hatar mig själv för att jag alltid gör om samma misstag men som sagt killar är svin. (ibland)
Vad tycker du om "känsliga, blyga killar" Ehm ingen åsikt direkt tycker det är fett drygt då blir det bara pinsam tystnad uh i don't like it då tar jag hellre en riktig pratkvarn :D
Brukar du umgås med din familj på helgerna? Haha noway dem träffar jag ändå varje dag annars de räcker gott och väl :)


Kärlek

Är du singel? Jaa
När fick du din första riktiga kyss? hm vet inte riktigt i 6an tror jag HAHA!
Hur många har du haft sex med? Finns nåt som heter privatliv?
Har du haft någon pojkvän? yes ofc.
Hur många serriösa förhållande har du haft? ehm serriösa... typ 2 kanske
Har du varit riktigt kär någon gång? Yes i have!
Gillar du någon nu? Jag tror det.
Har du gillat någon utan att berätta de för honom/henne? Ja de har jag
Isåfall varför? Kompliserat men för att dra lång historia kort; jag gjorde ett misstag & han slutade gilla mig innan jag hann berätta hur jag kännde för honom!
Har du lätt för att få killar? Ja men dock faller jag bara för players hela tiden..
Hur många har du hånglat med? Eh haha jag har faktiskt ingen aning orkar inte räkna diretk :)
Är du romantisk? jag vet inte, Killar är jag det? haha.

Bloggen

När började du blogga?
Hm jag började blogga år 2008 från och tillbaka haft en del bloggar men ingen av dem var tillräckligt "mig" om man säger så och dem var inte intressanta de var mest bloggar jag hade där jag kunde skriva av mig!
Hur många läsare har du per/dag? Jag har ingen aning jag är inte så noga med att kolla statistiken men jag har nog en del nyfikna där ute som läser ;)
Vill du att din blogg ska bli "känd" är det därför du bloggar? Nejnej jag bloggar inte för att bli "känd" som Kenza, kissie osv! Jag bloggar mest för min egna skull men det är klart vem vill inte ha en känd blogg liksom? Men nej jag började inte blogga för att bli känd utan jag bloggar för att jag tycker det är grymmt kul! (oftast) hehe.
Läser du andras bloggar isåfall villka? Jadå det är alltid kul att läsa andras bloggar och få insperation och jag läser oftast kissies blogg för att hon provicerar så jävla bra hennes blogga är som ett "skådespeleri" som hon själv har berättat! Men det roligaste är att mer än hälften av hennes läsare är så jävla blonda i huvet för dem går på hennes jävla spel och tror att hon är sån på riktigt? haha ni är så jävla efterblvina! :)
Vad tycker du om bloggaren dessie? Vem fan är det?
Tjänar du något på din blogg? Nej det gör jag inte :) men dock skulle de vatt kul med lite extra cash i fickan då och då! hihi



/ Love vicky


shh... it's a secret!


Vad är hemligheten ;)?

Hur jag sminkar mig.

 ?

Många har frågat/undrar hur jag sminkar mig..
Och det har jag redan gjort ett inlägg om men jag kan gärna
berätta igen för er som är extremt lata av er och inte orkar
bläddra bak o leta ;) men jaja allt för er!

1. Lägger först på en underlagskräm (för att sminket ska sitta länge & inte försvinna under dagen)

2. Sen lägger jag på "mineral puder foundation" som jag började använda för ca. En månad sedan och det rekomenderar jag för ett jämnare resultat om man vill se så naturlig ut som möjlig. Den är skitbra!

Denna har jag! Kostar ca. 130:- bara.


3. Sedan tar jag på solpuder på kindbenen, hakan, pannan & lite på näsan! (ja som de flesta andra gör..)
4. Lägger på mascara! Villket går jätte snabbt för mig för jag har redan jätte mörka ögonfransar och långa så jag behöver liksom inte lägga på flera lager då ser det bara kladdigt och äckligt ut!

Har ni några frågor är det bara att fråga,
Peace!

Hur sminkar ni er? :)

Tuggumu=min mat!

Tjena tjena. Kom nyss hem från... eh ja de behöver ni inte veta! ;). Och nu sitter jag typ och knarkar tuggumi eftersom att det är det ända som komma in i min käft nu i veckan :D! Ingen food för mig ;). Fast när mamma märkte idag att jag inte käkat på två dagar så undrade hon om jag käkat hos polare så ja ljög såklart och sa ja! haha för annars kommer hon försöka tvinga mig och käka bara för att jag "bantade" en tidigare tid innan.. Kan man la säga att jag börjat med nu igen (A) men skitsamma my life! :)
Ikväll ska jag möta upp emma och vi får väl se vad vi ska göra! Lite secret stuff men de får ni inte veta, sorry..




Tummen upp för tuggummi! som även är bra för tänderna, yeah ;)

Detta hade min moster med sig hem till mig idag.




Fast inte vantarna på bilden! Dem köpte jag och emma igår :D impulsköp typ haha.



Kanske kan ha den första på fest? den andra med ifs! Det är mycket snyggare
IRL och tightare!

Tack kusin för kläderna ! :)

Haft bloggtorka!

Hellu mina söta läsare (har ingen aning om hur många ni är för jag förstår mig inte på statistiken(?) men whatever.) Nu är jag tillbaka iallfall! Har fått hem lite kläder som jag kan visa för er sedan!
Har precis tagit en dusch och nu känner jag mig fräsh igen. Har inte hänt så mycket "intressant" de senaste dagarna så att behöver inte dra upp en hel jävla historia om vad som har hänt de två dagarna jag har varit borta från bloggen. Men jaja nu ska jag föna håret sedan slänger jag in lite bilder på kläderna ja fått hem idag och lite annat smått och gott.

puss på er sålänge <3


Tack för en grymmt bra helg

Cha Cha! Har precis käkat pankakor mumms! fast åt bara en men jaja. Gårkväll var faktiskt riktigt lyckad trotts allt. Satt hemma hos mig först och förfestade lite. Ringde L***** och drog te sture och hämta dricka sen hem till mig igen. Sen drog vi in mot stan och väntade på André för han skulle hämta oss med sin nya Epa (men den började krångla så han typ stannade i skedala) men jaja sen fick han igång den. Träffade lite folk i stan med Valdrin, Nikola, Tobbe, eihab (som typ tjura sönder på mig haha? men jaja..!) Sen smsade André och sa att han va på väg in mot stan så drog te "Raggarparkeringgen" och mötte upp honom där.. Tog ett tag innan vi körde till simlångdalen eftersom att alla skulle såklart kolla på hans nya epa.. Men ja den var riktigt nice så kan förstå dem Haha. Men jaja sen körde vi mot Simlångsdalen med högstavolym ofc!! Sen släppte dem av mig Hos Patrick för han hade fest och andre och karl ville inte dit.. eller rättare sagt dem fick inte komma in men anyway!
Där va då patrick, emma, jennifer (och några andra som jag inte vet villka dem var, haha men ursköna var dem!) hihi sen drog vi ut en stund i de jävla ovädret fyfan säger jag! Och ja jag tog bussen hem vid 2 tiden men hoppade av i stan i stället för sture haha jag var lite väl lost då. Men det löste sig för träffa massa folk i stan (som också var jävligt fulla dock) haha så satt på donken med dem en stund sen drog vi hem.
Det var väl typ min kväll!

Hur var eran?


SUG PÅ DEN!

JAG ÄR STARK, JAG HAR VILJAN, JAG HAR HOPPET, JAG HAR VÄNNERNA, FAMILJEN.


Där har ni det! Behöver ingen kille som ska springa runt och säga "jag älskar dig" när han inte menare det. Jag är trött på snacket, jag är trött på att bevisa att jag faktistk har känslor! Trött på att behöva bevisa att tjejer är värda så mycket mer än vad dem tror.. status det är det dem tänker på, ni vet vad jag snackar om. jag säger bara SUCK!  ..sug på den ni. Och kom inte och säg att alla killar inte är likadana , ye i know that! Men dem flesta är försök inte förneka det, varrenda jävel jag har varit tsm har varit sån. Så om ni vill att jag ska tro på vad ni säger måste ni bevisa det och det krävs jävligt mycket!

I'm home bitches

Japp nu är jag hemma fan va tidigt ändå?! haha. Aja fan va bra humör jag är på just nu, sitter här och tok skrattar ihjäl mig åt gibbes skämt samtidigt som jag öser i mig vatten. Men vet ni vad? jag har inte druckit ikväll!.. alltså alkohol fan va dukigt av mig eller hur? nu har jag inte festat på två veckor ffs! nej de blev ingen fest för mig ikväll! Men jag har haft en underbar kväll ändå med as skönt folk! Spenderade kvällen med älskling Emelie och två av hennes polare (som jag aldrig träffat innan) men dem var super shyssta! Riktigt härliga hihi. Sen 8 andra som jag kännt long time. Började med att jag stack in mot stan först och mötte upp **** höhö säger inte vem! privatliv där ja.. Sen träffade jag Emelie som typ tjockat sönder sig på donken haha stackarn hon såg spyfärdig ut hela kvällen... naw! Aja anyway sen drog vi hem till henne och bara chillade där! sen bestämmde jag och bella och josse att vi skulle köra "sanning eller konka" haha lite smått kul så dära. Sen satt vi oss vid datan lite och sen satt moses på BALOO(stavning?!) hahah jag typ dog av skratt, BALOO min idol från och med ikväll! Jaja det märks att jag kanske skriver lite rörigt men bara för jag är på grymmt bra humör och jag är inte ett dugg trött!
Men som sagt sen blev det in mot stan igen en runda och träffa massa MYSIGT folk. Gosh börjar nästan få vett på livet ju roligare utan alkohol? hm.. Jag börjar nästan tro det! Haha. Menmen imon ska jag faktiskt festa, och ska försöka ta massa bilder imon med blev bara en på mig ikväll när jag dansade till "love is wicked" yea.

Men jaja nu ska jag in på msn och väcka livet ur folket PUSSEN! :D


Jag (i rött linne) och bästavän i blått! Love u gumman.

wickylicious!


Today i look like this, graow. Come to mami ;)

Vad gör ni tråkiga människor där ute idag da? Själv har jag faktiskt tråkigt...
Men det löser sig ikväll! Är as taggad ikväll ska de supas, full ös medvetslös!
Ska ni också festa ikv? eller blir det sitta hemma, eller vad blir det?
inte för att jag bryr mig men jaja vi hörs, seya later!  FET PUSS

Pinsamt värre i idol igårkväll! ...



Stackars tjej säger jag bara! Så jävla pinsamt men samtidigt så jävla kul, hahahah.
Men nej tycker faktiskt synd om henne men skämma ut sig lite då och då är bara bra ;)
vi behöver lite underhållning här i verige och någon måste ju ge oss de, hahah!


Vad ska man ha på sig ikväll nu då...


?

Friday=PARTY!


Woho äntligen fredag dvs FEST! Kan dock inte bestämma oss för villken vi ska
på men det löser sig väl framåt kvällen. Ösh nu måste jag va snäll o fixa här hemma en massa
så jag får gå ut ikväll (bara för lite små saker som har hänt) men jaja!



Måste platta håret snabbis..!

Idol är slut eller ja för ett tag sedan. Vem tyckte ni va bäst ikväll? (ni som kollade) Själv tyckte jag ingen va direkt bra ikväll faktiskt! Min favorit är Erik så! Han har både utseéndet och rösten fan va het han är!  Erik bli min? (A)
honom skulle jag inte tackat nej till, noway! Jaja jag ska platta håret nu snabbt så jag slipper platta det så mycket imorgon! Har så jävla tjockt och långt hår som är skit jobbigt att platta tar fan hundra år känns det som men när det väl är platt är det snyggt iaf! Älskar att jag har fått så långt hår nu & just det så har jag inte hunnit köpa hårfärg men jag ska köpa det imorgon sen får ni se resultatet, good huh?

Hörs efter jag plattat håret och sånt


Miley Cirus

Visst är hon sjukt söt? Gosh hennes utseénde strålar! Hon är så himla söt och gillar hennes stil extremt.
Hon är sig själv and i like her! Go Miley! Och snacka om att hennes hår är att dö för? FYFAN VA SNYGGT!

vwiccii tycker till!



Folk klagar 24/7 på att jag på tok festar för mycket? Jag kan hålla med om att jag festar mycket
men det är väl ändå mitt problem? Okej det är inte bra att dricka när man bara är 16 år osv!
Men istället för att sitta och klaga på mig som är  16 år och festar så kanske ni kan snacka med de små fjortisarna som är 13-14 bast som festar istället för o klaga på mig?!
Men jag gör det som de flesta ungdommar gör (nästan alla jag umgås med festar dvs dricker alkohol!)..
So what? Nästan alla ungdommar festar så jag skiter fan i vad folk tycker om att jag festar "hela tiden"
villket jag faktiskt inte gör! Okej kanske en gång i veckan på HELGERNA händer väl rätt ofta. Men det är väl
fan mitt liv och ingen annans? Så skippa snacket om att det är farlig att dricka och inte bra för kroppen och blabla för jag vet redan allt det dära! Ni behöver inte läxa upp mig med saker jag redan vet vad det innebär..
Så knip igen käften bara för att ni har NOLIFE och sitter och glor hemma framför tv;n medans jag har kul och umgås med härligt folk! Och man kan festa utan att dricka, något ni borde tänka på nästa gång jag säger att jag ska på fest kanske? JUST DET! Huh fuckers!!!

KÖPA UGGS

sitter och kollar på idol samtidigt som jag sitter på msn, smsar & ja allt ni kan tänka er... Rätt jobbigt haha alla skriver från olika håll om allt möjligt men jaja! Har inte gjort ett skit idag men det har faktiskt varit skönt att slippa stressa en massa(bara ta det lugnt och ta hand om sig själv de e nice!) Så har hunnit fixa en massa här hemma + fixat naglarna & imon ska jag dra in till stan och köpa mig ett par UGGS imorgon, myyysigt! Dem är skit mysiga jag köpte inga förra året för då hade jag ett par vanliga boots och klackaskor all the time och ja en massa andra skor så det var ingen idé tyckte jag. Men i år ska jag iaf köpa mig ett par sen ska jag även köpa lite smink.. Behöver ny foundation & ny mascara. Får väl se vad jag hittar imorgon! 

ska forsätta kolla på idol nu skriver efter! puss


älsklings uggs!


RSS 2.0