Fikat



Kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit och fikat med papi :) gott var de allt!
Vädret är underbart idag faktiskt! =) Lite blåsigt bara men ska inte klaga över det,
är bara glad över att all äcklig snö är borta. 

Iallfall imorgon blir det dra till Gekås med tjejerna! ♥
ska bli kul eftersom jag inte träffat någon av dom på över en vecka.
så imorgon blir det massa shopping! ;D great.

Nu gör jag inte mycket, sitter och läser
veckorevyn inte så intressant o veta kanske? haha, men jaja ;)
jag kommer tillbaka senare när jag har något vettigt att skriva..?



Au revoir! ♥♥




Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Som alla andra i mängden har jag också
designat en egen bekini! Ville bara nämna det likom ;)
skulle vara gulligt om ni röstade på mig! :D
säg till om ni röstat på mig så kan jag rösta på er med :)



Nu blir det sängen för mig! 
godnatt <3 

NU KÖR VI EN FRÅGESTUND!



Adios sötnosar!

svarar på allt. POSS!


Borttappad mobil

Men det är inget ovanligt för att vara mig eller hur? verkligen inte.
Haha måste ha tappat den när jag gick vid nissan eller något :S fattar inte hur jag kan vara så klantig? la säkert undan den på bibblan sen glömmde ta den när jag skulle gå, nåt sånt måste jag gjort.
Aja nu är den tillbaks hos miiiiiiiiiiiig :D Fan vilken tur
ett par tjejer i 19 års åldern hade hittat den x) riktigt snällt att dom lämnade in den och smsade mina vänner om saken så fick jag reda på det! :) haha dom smsade nästan hela kontaktlistan förutom mina föräldrar? förstår inte de där riktigt men jaja den är hittad iaf :) gick och hämtade den på österskanns eller snarare sprang som en jude för visste inte när dom stände. (a

Aja har hunnit städa hela rummet en snabbis idag, gått på stan typ halva dagen eller suttit vid nissan och snackat med mina 94:or ;) de försökte övertala mig att dra med på fest ikväll men nepp! Jag ska ta de lugnt ikväll eller iallafall inte festa isåfall drar jag med och festar nyktert? blir nog bra.

Vad ska ni göra ikväll då? fredagsmys eller party? ♥



Glad att vi är vänner igen ♥


solen skiner även idag

Hej bloggen! Japp solen skiner ännu idag och det är underbart :) kanske inte lika mycket som igår men det är iaf inte kallt ute ;) fast ikväll ska det regna fan fan :( och i helgen med? jag som hade sett fram emot en solig helg men vafan! Nu har vi haft två soliga och varma dagar så ska inte klaga :) helt okej!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra? nu ska jag iallafall ta en dusch sen käka pizza, mumma! ( jag som skulle bli nyttig?!) ne men det senaste dagarna har jag levt på sallad och frukter, vatten, juice så jag tycker faktiskt jag kan unna mig det! =D har gått ner 1 kilo go me...?

Aja vad som händer ikväll uterstår att se, kanske hemmakväll? fast det är så tråkigt.
Och mamma ska ändå iväg så jag kan dra ut utan problem ;)


En bild på mig från förra våren/sommaren?

ha det fint, uppdaterar senare


OMG VÄDRET!

hejhej bloggen! :D är på riktigt bra humör idag och det beror nog på det uuuunderbara vädret som är ute nu!
Tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg för när solen är framme för en gångs skull vill man ju inte sitta inne.
som sagt vädret är underbart att jag inte ens fryser utan min jacka på ;) fan va härligt det är! =)
Vill köra moppe nu :( skulle varit helt great! menmen nu ska jag och möta jessiiii, ska köpa glass och sen lägga oss vid nissan och steeeeeeeeeeka. ha det fint!♥


Just nu

kör på vågit hår idag med :O ytterst ovanligt ;)


H&M
















Visst blir man sugen på att shoppa? det blir jag!
Vet inte när man kan börja använde shorts,
klänning eller liknande men SNART får man hoppas!
Can't wate.

vad är erat favoritplagg på sommaren?


"Kloka ord från en klok Lisa!"

Lisa Premberg skriver :

Jag skulle nog säga att vänskap är det finaste som finns. Det överglänser till & med kärlek. En bästa vän är det bästa du kan ha, för det är bästa vännen som ska finnas där när din kärlek tar slut. Jag tycker att man aldrig ska dissa en vän för sin pojkvän, för då är chansen stor att din vän inte finns där när du väl behöver henne/honom (vi kallar vännen för "henne" framöver, för att underlätta lite). En bästa vän är någon du kan berätta allt för, någon du kan lita på, ha sjukt roligt med, ha något som ni kallar "våran humor", någon som du vet kan gå genom eld & vatten för dig, någon DU kan gå genom eld och vatten för, någon du kan bråka med & sen förlåta, någon du helt enkelt inte klarar dig utan.

Att bråka med sin bästa vän är hemskt. Man kan säga elaka saker till varandra, säga att "jag hatar dig & jag vill inte vara din vän mer". Men om man verkligen har varit bästa vänner, så brukar man oftast kunna förlåta varandra. Jag kan inte se att något skulle vara så hemskt att det inte går att förlåta efter ett tag. "Lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta". Om du är osams med din vän, det enda jag kan säga är att ni ska PRATA med varandra. Kommunikationen är viktigast! Inga bråk går att lösa om ni inte snackar, på riktigt. Fråga vad som är fel, hur hon tycker att ni ska lösa det osv. Sen får man helt enkelt kompromissa. Om du frågar din vän vad som är fel & hon säger "Det borde väl du veta", "Det du" eller liknande är hon bara jävligt omogen, och då är det hennes förlust & inte din. Då kanske du får pröva igen om ett par veckor, men är hon fortfarande likadan så får du helt enkelt vänta tills hon inser vad hon förlorat. Jag tror att alla bråk går att lösa, jag tror att det alltid går att förlåta, även om det tar tid.

Men jag tycker samtidigt inte att du bara kan skylla allt på din kompis. Det kan inte BARA vara hon som har gjort fel. Din kompis kan säkert säga att du har gjort en massa fel! Då får du gå till dig själv & tänka "Vad har JAG gjort?" och försök att inte tänka att "nej men det är inte mitt fel, det är bara hennes fel". För om din vän är sur på dig, så måste du antagligen gjort något som HON tycker är fel (okej det är en grej om din vän typ har legat med din pojkvän, men då är hon ingen äkta vän & då tycker jag inte att DU ska försöka prata med henne. Då är det hon som ska inse vad hon har gjort för fel & det är hon som ska komma till dig). Men liksom, it takes two to tango, och ni BÅDA måste kunna vara mottagliga för olika lösningar. Även om det tar ett tag, så måste man kunna bli sams. Som sagt så tycker jag inte att det finns något som INTE går att förlåta. Man klarar sig inte utan sin vän. En vän är en klippa som man kan stödja sig emot när det blåser lite, en vän är en hjälpande hand som lyfter upp en när man ramlat nerför stupet, en vän är en servett som torkar bort tårarna från ens kind. En vän är något helt amazing helt enkelt. Ta hand om din vän, det är det finaste du någonsin kommer att få.


Himla bra skrivet och jag håller med till hundra procent.


Sommarjobbsansökan!

Sådär ja! Nu har jag varit flitig och äntligen skrivit ut mitt CV :) ska söka sommarjobb på äventyrslandet och förhoppningsvis blir det att jag får jobba där i sommar. Och eftersom mamma/vi känner han som jobbar där så sa hon att hon kunde åka och lämna det till honom, perfa!
Om det inte blir att jag får där så tror jag att jag ska försöka få ett jobb på östrastranden eller liknande för jag vill inte va inomhus på sommaren!
Det är så segt så ska jag jobba så jobbar jag hellre utomhus! =) Håller ni inte med?
visst solen skiner inte dygnet runt på sommaren lite regn kommer det säkerligen komma men det har väl ingen skadats av så.

I allafall det blev bara en snabbis till stan eller ah utanför nolltrefem och träffa viktor sen stack vi och satte oss vid nissan och bara chillade men nu är jag hemma igen =).
Nu ligger jag i soffan och kollar på filmen "festival" haha vet inte varför satt bara på den så där impulsivt, hehe.
Ska ut och gå sen med mamma & isak :) japp tror det eller ej, jag har blivit ett "gå freak." ;)
sen ska vi laga gott käk, mumma! Som ni kanske märker har jag börjat umgås med min familj mycket den senaste tiden men jag känner att jag behöver det. Kalla mig tråkig om ni nu tycker det, i don't care! =) ibland behöver man det & det är inte ofta jag gör det & det vet nog de flesta som känner mig väl.


Today

talk to you later!

Hon gör gratis bloggdesigners :)

http://terreh.blogg.se gör GRATIS bloggdesigners hur snällt är inte det? gå in på hennes blogg och kika runt lite :) hennes blogg är skitfin och hon är grymt duktig! =) Så vill du ha en gratis personlig design till din blogg?
besök hennes blogg! Visst det kanske kan ta sin tid men eftersom så pass många vill ha så får man lov att vänta! =) det ska jag absolut göra & gör ni det med! :D

HUGS! ♥

don't you just love the nice weather?

Love it love it! Visst känner man att våren e här? ååh så jädrans nice! =)
Det är inget snöoväder, det regnar inte och är inte kallt, jag vandrar runt i min skinnjacka så ;)
nu får vi bara hoppas att sommaren e här snart :D visst blir man på mycket bättre humör nu med när det är så fint väder ute? great =D


Aja imon ska jag nog in till stan och inskaffa mig ett par solglasögon för mina andra är sönder.. nä men gammla iallfall haha. Och jag vill ha ett par nya snyyyyyygga =) så får se vad jag hittar, men innan dess blir det möte med så wish me good luck! Kan skriva senare varför för nu ska jag dra mig ut i det fina vädret igen och möta viktor sen senare ska jag nog va med sandra :)

wie va glad jag är idag!
LATER!



Tjena mellan bena!

Vicky här :) tänkte bara uppdatera lite eftersom
jag har sagt att jag ska bättra mig med det hehe!
sitter och försöker tugga i mig lite mat vilket inte
går så bra eftersom ah jag vene... ingen matlust bara.
Men mamma tvingar mig och henne kan jag tyvärr aldrig säga emot,
 världens tjatigaste mamma, försök hitta någon strängare.
Sen när jag sa att jag ska börja käka nyttigt och inte äta fett
 så blev hon helt crazy och frågade vad det e jag håller på med?! vafan..
Får man inte vilja käka nyttigt utan att vilja gå ner i vikt -.- hallå HÄLSAN?!
ååh jag blir så sur. Menmen antar det är för mina dåliga
vanor jag höll på med förr.. bjebje.
Menmen nu ska jag inte smitta av mitt dåliga humör
på er så nu drar jag ut och går en sväng
med isak och försöker rensa tankarna, behövs..
solen skiner på så jag sätter på brillorna ;)  

later!



Ge mig värme, ge mig sommar så kanske
ett glatt humör lyckas ta sig fram från mig.


Hej bloggen!


bild från liseberg, 09.

Nu sitter jag bänkad i soffan framför en film med nyttigt käk som mamma inhandlat! =)
Har inte mått så bra idag, haft kramper i magen & skit ont i halsen skit jobbigt.
Börjar väl antagligen bli sjuk och det är inte kul någonstanns men - what too do huh?
aja får se vad som händer sen om jag orkar dra mig ner till solariumet iallafall
där e de varmt och skönt ;) + behöver bli lite brun känner mig blek...
aja nu ska jag käka upp min mat sen ska jag ta en låååång varm dusch!
(om jag inte ska sola först vill säga)

seya layer, HUGS!


Sola med nattis

Tja! Ska om en stund dra ner till solariumet där blir det solning med natta :)<3
sen vet jag inte vad vi ska göra men vi kommer nog på något hennes buss går ju tyvärr hem vid 6 tiden så inte så lång tid :( men men :)♥ sen ikv ska jag nog va med en annan :) om inte min kära mor tvingar mig till doktorn.. nä hon kommer hem. så jobbig hon kan va iband åååh. Problem med ryggen har haft skit ont nu i 4-5 dagar :(
 
Btw så k
änner mig helt blind nu, min blixt på mobilen gör en bilind jag LOVAR... fan livsfarlig :O ögonen bara rinner och ser helt suddigt :S fyfan helt sjukt ju. Aja hoppas det går över.


skriver när jag e hemma antagligen, ska försöka ta bilder med! ;)
om jag inte glömmer... jag är glömmskast.



Dagens




Angående design.

Någon som skulle kunna vara snäll & göra en ny design till mig? skulle vara gulligt ♥
kommentera här då eller kontakta mig på : [email protected] puss!



Karlsson sitter och ser snäll ut medans jag langar mitt "charmiga" jag?
Ser ut som du petar i näsan sa sofia HAHAHA de gör jag inte! ;)

Happy birthdag 2 Me ♥



17 år idag! :D

Dagens vill ha



Diggade tröjan, sjukt snygg är den! & skorna va också nice ;) JAG SKA HA BÅDA.


Nu ska jag ta nåt å käka för har inte käkat nåt idag, blir nog bara en macka orkar inte fixa käk!
puss uppdaterar sen.

Grattis Nicco! ♥


Jag & nicco bild från sommras! Innan vi skulle sticka till skärsjön :)

Grattis på 17års dagen gumman! Synd att vi typ aldrig träffas längre, riktigt synd!
Hoppas på att vi får tbx kontakten, för jag saknar verkligen dig ♥ Hoppas du får en bra dag!


bögslajmskit.

Kom på en sak. Kommer förmodligen inte ha en sommar med sköna moppeturer, fan va ja älskar att köra runt me moppen på sommaren! men icke mer, nu har den ju tydligen stått ute hela vintern ;s vilket jag inte trodde (trodde den stod i garaget)
så nu är den antagligen helt paj.. 12000 åt helvete , kan inte sälja den heller om den e sönder ju.
Så vi kan lika gärna bara hämta den och slänga den på tippen. Ska säga te mamma att vi ska göra det,
hon kommer ju inte bli glad precis :(.
Aja nu e ja sur, kommer sakna det som fan :(. Och hela denna dagen har varit ett rent helvete, allt är skit nu igen.




Inte min!

Karlssons moppe på bild, INTE MIN!





förbannad!

Allt detta tjat..

♥Hejhej! nu har jag inte bloggat på ett tag .. igen (A) men jag orkar inte de börjar bli riktigt segt men jaja!
Helgen var inte så värst kul heller rätt så lam faktiskt men aja. Inte festat på 2 snart 3 veckor och det är väl rätt bra för o va mig ;) Men på fredag ska vi partaya som fasen! :D Gött o va singel nu kan jag lova ;)
Fyller ju år på fredag så då fan ska de röööjas :) Vet redan va jag ska få av mammsen(A) äntligen :D!
Och grattis till Emma, min kusin som fyller år idag :)♥ blev att käka tårta och lite sånt gott, mys vare!
Jag som inte hade någon lust för de först men de va faktiskt helt ok :).  Skulle ju egentligen sovit hos Natta ikv
men kunde ju inte så blir nog att jag sova där imorgon wiiie! :) <3
Aja nu ska jag gå och göra varm oboy & kolla på "hipp hipp hora" faktiskt!
Laddat ner en bunt med filmer så nu blire filmtajm.
kisses and hugs 2 you all!




Give it 2 me baby

Får bli en bild på Krillebooi, mjau! ;)
endast för att tetas lite med sebbe,
snacka om att överdriva om att han e så "bööög"
äh han e bi so what, man får vara som man vill.
HOMOFOBER!

Diggar iaf hans stil! :) and he's hot!


Om en vecka & 1 dag är det MIN DAG.

Kan ändå inte fatta att jag blir 17 nästa fredag (inte imorgon utan nästa!)
 bara ett år kvar tills jag blir myndig. Det känns ganska overkligt ändå
jag känner mig fortfarande som 15 bast  & på ett sätt vill jag stanna där.
Jag vill inte bli vuxen, men ändå vill jag.
Tänk om 1 år får jag bestämma själv!
DET ÄR JU SOM EN DRÖM.. eller?
ingen tjatig mamma eller pappa, FKN AWESOME!:)
men som sagt jag känner mig fortfarande som 15 & inte 16,17..






Jag vill vara tonåring och leva livet.


the bad boys are alwyas catching my eyes



Snacka om att jag känner igen mig i denna låten?! riktigt mycket! 
Låten är grymm! =)


HEJHEJHEJHEJ

HEJ SÖTNOSAR
Kom precis hem ifrån stan :) stack in en lite stund med emz
och där träffade vi robban, ponna & några andra.
Gjorde inte så mycket satt mest på donken typ hela tiden x)
haha och justja köpte energidricka! =D som vanligt (a) hehe.
aja sen gick deras buss hem vid 16.10 så jag stack hem :)
nu vet jag inte vad jag ska göra, tror jag ska städa ur min gaderob
*suck* men måste verkligen göras! har jädrans mycket kläder
men jag använder inte äns hälften.. så blir nog en del som ska slängas!
Även fast jag är dålig på de dära(A) sparar allt ändå och tänker "ash jag kommer
säkert använda det någon dag" men gör jag det? NEPP. hihi.
Aja först blir det nog lite käk! =) *ända målet på dagen* ;)

Slänger in gårdagens outfit så länge så får ni dagens lite senare =)


nu ska jag ladda ner "i taket lyser stjärnorna" sen blir det käk, puss!


I can make it on my own, i always have.

Hejhej hemskt mycket hej! Shit va dålig jag har blivit med att uppdater bloggen men har inget att skriva om så vafan.. kul för er o läsa? men jaja. Är med bella nu i allfall som jag typ aldrig träffar vilket är synd :/ men hon bor inte i halmstad så det är därför. Kännt henne sen barnsben men så flyttade hon från halmstad =( tråkigt men ses ibland iaf! Aja vi har nyss varit på hemköp och sallad! =) Fan va gott! helt serriöst jag fattar inte varför jag gillar sallad så mycket men äter det så sällan? men ja idag köpte vi det iaf ;) dock färdig hahah! Men nyttiga ska vi bli :) i allafall jag! Har fast bestämmt mig vid det nu (och jag är serriös) jag ska verkligen försöka hålla mig borta från allt onyttigt. Men nej jag tänker inte fucking banta och sluta äta? verkligen inte sånt tramms höll jag på med innan. Men jag ska äta som jag brukar vilket är lunch och ibland frukost.. Jag fattar inte att vissa äter typ 4 gånger per dag? det har jag aldrig gjort :S isf högst 2 kanske 3 ;S om man räknar med frukost och nåt snacks.. men i allafall :P.

Nu är hennes jävla program slut x) så nu drar vi ut en sväng :D ska kanske va snäll o uppdatera senare ;) PUSS.





"för jag är tjejen som gillar snygga killar" nanana :')


RSS 2.0